Nume *

Companie *

Email *

Telefon *

Detalii lucrare

Utilajul va fi expediat la adresa: *


Va rugam detaliati cerinta dumneavoastra

La data de:

La orele

Cerintele lucrarii

Descrierea manipularii de efectuat:*

Piese manipulate:*

Nr. Piese:

Numarul pieselor care urmeaza sa fie manipulate

Greutatea pieselor *

Dimensiuni piese:

Inaltimea de ridicare *

Raza de lucru *

Distanta din mijlocul macaralei pana unde
trebuie sa ajunga mijlocul piesei

Aici la GEROM TOUR S.R.L. noi punem un accent mare pe siguranţa serviciilor oferite, întreţinerea echipamentelor, pregătirea personalului şi a verificărilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesionale de închirieri macarale, automacarale şi utilaje pentru construcţii.

RESPECTUL FATA DE CLIENT

Ţinerea la curent permanentă a clienţilor cu situaţia în care se află operatiunea de livrare, disponibilitatea pentru orice informaţii necesare pentru client, adaptarea la necesitaţile particulare ale fiecaruia ne face sa venim în întâmpinarea cerinţelor client şi să fim mai aproape de ei.

FLEXIBILITATEA IN AFACERE

Adaptarea continuă la cerinţele pieţii, adoptarea de noi tehnologii, crearea de servicii noi ce vin în întampinarea cerinţelor client, disponibilitatea spre cantităţi diverse de marfă transportată, axarea strictă pe transport intern de marfă şi cunoaştearea foarte bună a acestui segment de piaţă, ne face să fim printre cei mai buni în domeniu.

PROMPTITUDINE SI EFICIENTA

Camioane fiabile şi eficiente, echipă profesionistă, metode de lucru predefinite ne permit prestarea de servicii la costuri reduse. De asemenea cunoaşterea rutelor în România şi reţeaua de parteneri locali disponibilă ne permite sa prestam serviciile nu numai eficient, dar si la timp cu promptitudine şi în siguranţă.

DEDICAREA FATA DE MESERIE

Fiecare membru al echipei GEROM TOUR ştie că cel mai iportant lucru este să ajute clientul. Fiecare în parte şi toţi împreună lucrează pentru ca fiecare operaţiune să fie un succes pentru companie şi un lucru bine făcut pentru client.