Gerom Tour SRL, Str. Legendei nr. 7, Magurele, Ilfov, office@inchirieriautomacarale.ro

Termeni si Conditii
CONDITII GENERALE

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul inchirieriautomacarale.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. inchirieriautomacarale.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. inchirieriautomacarale.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

inchirieriautomacarale.ro este operat SC Gerom Tour SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC Gerom Tour SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Efectuarea unei comenzi cereri de oferta pe site-ul www.inchirieriautomacarale.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. inchirieriautomacarale.ro este operat de Gerom Tour SRL, cu sediul social in Str. Legendei nr. 7, Magurele, Ilfov,

Continutul publicat pe site-ul virtual inchirieriautomacarale.ro, are caracter orientativ si sunt informatii despre produsele comercializate de acesta si de parteneri, precum si alte date considerate de inchirieriautomacarale.ro ca fiind de interes pentru VIZITATORI. Descrierile produselor, preturile si caracteristicile tehnice sunt prezentate cu titlu informativ si nu reprezinta un contract comercial intre operator si cumparator. La solicitarea si cu acordul consumatorului, Gerom Tour SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Gerom Tour SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in site-ul virtual din erori care nu-i apartin. Gerom Tour SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Operatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii ofertarii la distanta. Cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Operatorului. Gerom Tour SRL nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

FORTA MAJORA
Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Gerom Tour SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos datele personale care ii sunt furnizate.

Prin intermediul acestui site, Gerom Tour SRL nu colectează date personale, precum nume, mail-uri, adrese personale. Datele colectate prin intermediul acestui site sunt date anonimizate, pentru statistici si performanta.

CADRUL LEGAL

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.